Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Dokter H. De Vriesplein, Arkel

Gemeente Giessenlanden
Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Dokter H. De Vriesplein in Arkel
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  62
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  73 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  A
 • Postcode
  4241 BW
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €220.000 - €238.000 info

Over Dokter H. De Vriesplein Arkel

Dokter H. De Vriesplein is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Giessenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Dokter H. De Vriesplein Arkel zijn er in totaal 62 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Dokter H. De Vriesplein Arkel is 73 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 61, met een grootte van 109 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 12, met een grootte van 64 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Dokter H. De Vriesplein gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Dokter H. De Vriesplein dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Dokter H. De Vriesplein
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Dokter H. De Vriesplein Arkel is 2006. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 17, wat als bouwjaar 2005 heeft. De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Dokter H. De Vriesplein Arkel gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Dokter H. De Vriesplein Arkel gemiddeld gezien dus jonger.

Gem. bouwjaar
Dokter H. De Vriesplein
Arkel
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Dokter H. De Vriesplein Arkel wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 62. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €317.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Dokter H. De Vriesplein Arkel wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 12, 30 en 44. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €201.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Dokter H. De Vriesplein Arkel wordt geschat op €229.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Arkel is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Dokter H. De Vriesplein Arkel dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Dokter H. De Vriesplein Arkel dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Dokter H. De Vriesplein
Arkel
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Dokter H. De Vriesplein Arkel is A (waaronder huisnummer 2) en het minst voorkomende energielabel is A+ (waaronder huisnummer 6). Het meest zuinige energielabel in Dokter H. De Vriesplein Arkel is A+, terwijl A het minst zuinige energielabel in Dokter H. De Vriesplein is.

Het meeste voorkomende energielabel in Arkel is C, waardoor Dokter H. De Vriesplein met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Arkel.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Dokter H. De Vriesplein met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Dokter H. De Vriesplein Arkel | Meest zuinig
Energielabel Dokter H. De Vriesplein Arkel | Minst zuinig
Energielabel Dokter H. De Vriesplein Arkel | Meest voorkomend

Bedrijven in Dokter H. De Vriesplein Arkel

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Dokter H. De Vriesplein in Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Dokter H. De Vriesplein in Arkel dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Dokter H. De Vriesplein Arkel

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Dokter H. De Vriesplein in Arkel? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden