Fagotstraat, Arkel

Gemeente Molenlanden | Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Fagotstraat in Arkel
Adressen:
8
Woningen:
8
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
125 m2
Meest voorkomende energielabel:
C
Postcode:
4241 CC
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€329.000 - €357.000

Over Fagotstraat Arkel

Fagotstraat is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Molenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Fagotstraat Arkel zijn er in totaal 8 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Fagotstraat Arkel is 212 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 7, met een grootte van 271 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 5, met een grootte van 195 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Arkel is 572 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Fagotstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Fagotstraat Arkel dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Fagotstraat
Arkel
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Fagotstraat Arkel is 125 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 150 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 97 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Fagotstraat gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Fagotstraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Fagotstraat
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Fagotstraat Arkel is 1968. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1968 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Fagotstraat Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Fagotstraat Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Fagotstraat
Arkel
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Fagotstraat Arkel wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 3. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €382.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Fagotstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 1. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €321.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Fagotstraat Arkel wordt geschat op €343.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Arkel is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Fagotstraat Arkel dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Fagotstraat Arkel dus hoger.

Gemiddelde WOZ-waardes
Fagotstraat
Arkel
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Fagotstraat Arkel is C (waaronder huisnummer 15) en het minst voorkomende energielabel is D (waaronder huisnummer 3). Het meest zuinige energielabel in Fagotstraat Arkel is C, terwijl D het minst zuinige energielabel in Fagotstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Arkel is C, waardoor Fagotstraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Arkel.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Fagotstraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Fagotstraat Arkel | Meest zuinig
Energielabel Fagotstraat Arkel | Minst zuinig
Energielabel Fagotstraat Arkel | Meest voorkomend

Bedrijven in Fagotstraat Arkel

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Fagotstraat in Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Fagotstraat in Arkel dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Fagotstraat Arkel

Adres Postcode
Fagotstraat 1 4241 CC
Fagotstraat 3 4241 CC
Fagotstraat 5 4241 CC
Fagotstraat 7 4241 CC
Adres Postcode
Fagotstraat 9 4241 CC
Fagotstraat 11 4241 CC
Fagotstraat 13 4241 CC
Fagotstraat 15 4241 CC

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.