Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Violenstraat, Arkel

Gemeente Giessenlanden
Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Violenstraat in Arkel
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  4
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  125 m2
 • Postcode
  4241 CT
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €376.000 - €407.000 info

Over Violenstraat Arkel

Violenstraat is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Giessenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Violenstraat Arkel zijn er in totaal 4 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Violenstraat Arkel is 694 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 5, met een grootte van 1180 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 286 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Arkel is 572 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Violenstraat gemiddeld gezien dus een grotere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Violenstraat Arkel dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Violenstraat
Arkel
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Violenstraat Arkel is 125 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 5, met een grootte van 164 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 94 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Violenstraat gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Violenstraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Violenstraat
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Violenstraat Arkel is 1970. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 6, wat als bouwjaar 1967 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 5, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Violenstraat Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Violenstraat Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Violenstraat
Arkel
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Violenstraat Arkel wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 5. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €475.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Violenstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 1. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €306.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Violenstraat Arkel wordt geschat op €391.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Arkel is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Violenstraat Arkel dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Violenstraat Arkel dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Violenstraat
Arkel
Nederland

Bedrijven in Violenstraat Arkel

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Violenstraat in Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Violenstraat in Arkel dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Violenstraat Arkel

Adres Postcode
Violenstraat 1 4241 CT
Violenstraat 3 4241 CT
Adres Postcode
Violenstraat 5 4241 CT
Violenstraat 6 4241 CT
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Violenstraat in Arkel? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden