Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Waldhoornstraat, Arkel

Gemeente Giessenlanden
Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Waldhoornstraat in Arkel
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  10
 • Bedrijven
  5
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  164 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  D
 • Postcode
  4241 CV
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €404.000 - €437.000 info

Over Waldhoornstraat Arkel

Waldhoornstraat is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Giessenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Waldhoornstraat Arkel zijn in totaal 15 adressen gevestigd, waarvan 10 adressen een woning betreffen en 5 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Waldhoornstraat Arkel is 590 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 6, met een grootte van 1085 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 18, met een grootte van 380 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Arkel is 572 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Waldhoornstraat gemiddeld gezien dus een grotere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Waldhoornstraat Arkel dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Waldhoornstraat
Arkel
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Waldhoornstraat Arkel is 164 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 213 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 16, met een grootte van 108 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Waldhoornstraat gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Waldhoornstraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Waldhoornstraat
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Waldhoornstraat Arkel is 1970. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 6, wat als bouwjaar 1968 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 16, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Waldhoornstraat Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Waldhoornstraat Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Waldhoornstraat
Arkel
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Waldhoornstraat Arkel wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 6. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €524.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Waldhoornstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 18. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €324.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Waldhoornstraat Arkel wordt geschat op €420.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Arkel is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Waldhoornstraat Arkel dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Waldhoornstraat Arkel dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Waldhoornstraat
Arkel
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Waldhoornstraat Arkel is D (waaronder huisnummer 6) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 12). Het meest zuinige energielabel in Waldhoornstraat Arkel is C, terwijl D het minst zuinige energielabel in Waldhoornstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Arkel is C, waardoor Waldhoornstraat met meest voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Arkel.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Waldhoornstraat met meeste voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Waldhoornstraat Arkel | Meest zuinig
Energielabel Waldhoornstraat Arkel | Minst zuinig
Energielabel Waldhoornstraat Arkel | Meest voorkomend

Bedrijven in Waldhoornstraat Arkel

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Waldhoornstraat Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Waldhoornstraat Arkel? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Waldhoornstraat Arkel

Adres Postcode
Waldhoornstraat 2 4241 CV
Waldhoornstraat 4 4241 CV
Waldhoornstraat 6 4241 CV
Waldhoornstraat 8 4241 CV
Waldhoornstraat 10 4241 CV
Adres Postcode
Waldhoornstraat 12 4241 CV
Waldhoornstraat 14 4241 CV
Waldhoornstraat 16 4241 CV
Waldhoornstraat 18 4241 CV
Waldhoornstraat 20 4241 CV
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Waldhoornstraat in Arkel? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden