Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Cimbaalstraat, Arkel

Gemeente Giessenlanden
Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Cimbaalstraat in Arkel
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  9
 • Bedrijven
  4
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  116 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  C
 • Postcode
  4241 CB
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €258.000 - €279.000 info

Over Cimbaalstraat Arkel

Cimbaalstraat is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Giessenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Cimbaalstraat Arkel zijn in totaal 13 adressen gevestigd, waarvan 9 adressen een woning betreffen en 4 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Cimbaalstraat Arkel is 165 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 236 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 5, met een grootte van 147 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Arkel is 572 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Cimbaalstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Cimbaalstraat Arkel dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Cimbaalstraat
Arkel
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Cimbaalstraat Arkel is 116 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 122 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 17, met een grootte van 110 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Cimbaalstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Cimbaalstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Cimbaalstraat
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Cimbaalstraat Arkel is 1971. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1971 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Cimbaalstraat Arkel gemiddeld gezien dus even oud.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Cimbaalstraat Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Cimbaalstraat
Arkel
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Cimbaalstraat Arkel wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 15. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €288.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Cimbaalstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 17. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €254.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Cimbaalstraat Arkel wordt geschat op €269.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Arkel is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Cimbaalstraat Arkel dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Cimbaalstraat Arkel dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Cimbaalstraat
Arkel
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Cimbaalstraat Arkel is C (waaronder huisnummer 3) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 11). Het meest zuinige energielabel in Cimbaalstraat Arkel is B, terwijl C het minst zuinige energielabel in Cimbaalstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Arkel is C, waardoor Cimbaalstraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Arkel.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Cimbaalstraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Cimbaalstraat Arkel | Meest zuinig
Energielabel Cimbaalstraat Arkel | Minst zuinig
Energielabel Cimbaalstraat Arkel | Meest voorkomend

Bedrijven in Cimbaalstraat Arkel

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Cimbaalstraat Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Cimbaalstraat Arkel? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Cimbaalstraat Arkel

Adres Postcode
Cimbaalstraat 1 4241 CB
Cimbaalstraat 3 4241 CB
Cimbaalstraat 5 4241 CB
Cimbaalstraat 7 4241 CB
Cimbaalstraat 9 4241 CB
Adres Postcode
Cimbaalstraat 11 4241 CB
Cimbaalstraat 13 4241 CB
Cimbaalstraat 15 4241 CB
Cimbaalstraat 17 4241 CB
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Cimbaalstraat in Arkel? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden