Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Dr. Dreeslaan, Arkel

Gemeente Molenlanden
Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Dr. Dreeslaan in Arkel
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  154
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  102 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  D
 • Postcodes
  4241 CJ, 4241 CK, 4241 CM, 4241 CL, 4241 CH, 4241 CG, 4241 CN, 4241 CP, 4241 CR
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €144.000 - €157.000 info

Over Dr. Dreeslaan Arkel

Dr. Dreeslaan is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Molenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Dr. Dreeslaan Arkel zijn er in totaal 154 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Dr. Dreeslaan Arkel is 116 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 336, met een grootte van 649 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 14, met een grootte van 19 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Arkel is 572 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Dr. Dreeslaan gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Dr. Dreeslaan Arkel dus een kleinere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Dr. Dreeslaan
Arkel
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Dr. Dreeslaan Arkel is 102 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 241 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 52, met een grootte van 79 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Dr. Dreeslaan gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Dr. Dreeslaan dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Dr. Dreeslaan
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Dr. Dreeslaan Arkel is 1969. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1966 (waaronder huisnummer huisnummer 15). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 2).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Dr. Dreeslaan Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Dr. Dreeslaan Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Dr. Dreeslaan
Arkel
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Dr. Dreeslaan Arkel wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 3. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €470.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Dr. Dreeslaan Arkel wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 14, 18 en 22. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €18.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Dr. Dreeslaan Arkel wordt geschat op €151.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Arkel is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Dr. Dreeslaan Arkel dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Dr. Dreeslaan Arkel dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Dr. Dreeslaan
Arkel
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Dr. Dreeslaan Arkel is D (waaronder huisnummer 3) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 23). Het meest zuinige energielabel in Dr. Dreeslaan Arkel is A+++, terwijl E het minst zuinige energielabel in Dr. Dreeslaan is.

Het meeste voorkomende energielabel in Arkel is C, waardoor Dr. Dreeslaan met meest voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Arkel.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Dr. Dreeslaan met meeste voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Dr. Dreeslaan Arkel | Meest zuinig
Energielabel Dr. Dreeslaan Arkel | Minst zuinig
Energielabel Dr. Dreeslaan Arkel | Meest voorkomend

Bedrijven in Dr. Dreeslaan Arkel

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Dr. Dreeslaan in Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Dr. Dreeslaan in Arkel dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Dr. Dreeslaan Arkel

Toon alle adressen
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Dr. Dreeslaan in Arkel? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden