Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Basstraat, Arkel

Gemeente Giessenlanden
Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Basstraat in Arkel
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  2
 • Bedrijven
  1
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  147 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  D
 • Postcode
  4241 CE
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €319.000 - €345.000 info

Over Basstraat Arkel

Basstraat is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Giessenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Basstraat Arkel zijn in totaal 3 adressen gevestigd, waarvan één adres een bedrijf betreft en 2 adressen een woning betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Basstraat Arkel is 227 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 229 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 224 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Arkel is 572 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Basstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Basstraat Arkel dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Basstraat
Arkel
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Basstraat Arkel is 147 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 150 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 143 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Basstraat gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Basstraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Basstraat
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Basstraat Arkel is 1968. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1968 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Basstraat Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Basstraat Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Basstraat
Arkel
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Basstraat Arkel wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 1. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €336.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Basstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 3. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €328.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Basstraat Arkel wordt geschat op €332.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Arkel is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Basstraat Arkel dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Basstraat Arkel dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Basstraat
Arkel
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Basstraat Arkel is D (waaronder huisnummer 1) en het minst voorkomende energielabel is D (waaronder huisnummer 1). Het meest zuinige energielabel in Basstraat Arkel is D, terwijl D het minst zuinige energielabel in Basstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Arkel is C, waardoor Basstraat met meest voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Arkel.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Basstraat met meeste voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Basstraat Arkel | Meest zuinig
Energielabel Basstraat Arkel | Minst zuinig
Energielabel Basstraat Arkel | Meest voorkomend

Bedrijven in Basstraat Arkel

Momenteel staat er één bedrijf geregistreerd in Basstraat Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Basstraat Arkel? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Basstraat Arkel

Adres Postcode
Basstraat 1 4241 CE
Adres Postcode
Basstraat 3 4241 CE
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Basstraat in Arkel? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden

Adressen in Basstraat Arkel