Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Bazuinstraat, Arkel

Gemeente Giessenlanden
Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Bazuinstraat in Arkel
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  27
 • Bedrijven
  5
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  116 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  C
 • Postcodes
  4241 CE, 4241 CD
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €203.000 - €220.000 info

Over Bazuinstraat Arkel

Bazuinstraat is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Giessenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Bazuinstraat Arkel zijn in totaal 32 adressen gevestigd, waarvan 27 adressen een woning betreffen en 5 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Bazuinstraat Arkel is 127 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 38, met een grootte van 232 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 10-A, met een grootte van 16 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Arkel is 572 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Bazuinstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Bazuinstraat Arkel dus een kleinere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Bazuinstraat
Arkel
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Bazuinstraat Arkel is 116 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 10, met een grootte van 172 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 111 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Bazuinstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Bazuinstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Bazuinstraat
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Bazuinstraat Arkel is 1971. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 26-A, wat als bouwjaar 1966 heeft. De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Bazuinstraat Arkel gemiddeld gezien dus even oud.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Bazuinstraat Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Bazuinstraat
Arkel
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Bazuinstraat Arkel wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 10. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €325.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Bazuinstraat Arkel wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 10-A, 10-B en 10-C. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €22.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Bazuinstraat Arkel wordt geschat op €212.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Arkel is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Bazuinstraat Arkel dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Bazuinstraat Arkel dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Bazuinstraat
Arkel
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Bazuinstraat Arkel is C (waaronder huisnummer 3) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 34). Het meest zuinige energielabel in Bazuinstraat Arkel is B, terwijl D het minst zuinige energielabel in Bazuinstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Arkel is C, waardoor Bazuinstraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Arkel.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Bazuinstraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Bazuinstraat Arkel | Meest zuinig
Energielabel Bazuinstraat Arkel | Minst zuinig
Energielabel Bazuinstraat Arkel | Meest voorkomend

Bedrijven in Bazuinstraat Arkel

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Bazuinstraat Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Bazuinstraat Arkel? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Bazuinstraat Arkel

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Bazuinstraat in Arkel? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden