Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Hobostraat, Arkel

Gemeente Giessenlanden
Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Hobostraat in Arkel
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  2
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  137 m2
 • Postcode
  4241 CS
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €360.000 - €390.000 info

Over Hobostraat Arkel

Hobostraat is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Giessenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Hobostraat Arkel zijn er in totaal 2 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Hobostraat Arkel is 422 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 4, met een grootte van 581 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 262 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Arkel is 572 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Hobostraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Hobostraat Arkel dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Hobostraat
Arkel
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Hobostraat Arkel is 137 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 4, met een grootte van 176 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 97 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Hobostraat gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Hobostraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Hobostraat
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Hobostraat Arkel is 1968. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1968 (waaronder huisnummer huisnummer 2). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 2).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Hobostraat Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Hobostraat Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Hobostraat
Arkel
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Hobostraat Arkel wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 4. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €453.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Hobostraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 2. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €297.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Hobostraat Arkel wordt geschat op €375.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Arkel is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Hobostraat Arkel dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Hobostraat Arkel dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Hobostraat
Arkel
Nederland

Bedrijven in Hobostraat Arkel

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Hobostraat in Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Hobostraat in Arkel dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Hobostraat Arkel

Adres Postcode
Hobostraat 2 4241 CS
Adres Postcode
Hobostraat 4 4241 CS
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Hobostraat in Arkel? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden

Adressen in Hobostraat Arkel