Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Dr. Dreeslaan 10, Arkel

Gemeente Giessenlanden | Provincie Zuid-Holland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Kaartweergave Dr. Dreeslaan 10 in Arkel
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:193 m2
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:136 m2
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:2021
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
4241 CJ
Functie:
Woonfunctie
Geschatte WOZ-waarde:
€358.000,-
Alles over:
Bel voor adres zoeken

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Dr. Dreeslaan 10 bevindt zich in de plaats Arkel, in de gemeente Giessenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. De postcode van het adres is 4241 CJ en het adres heeft een woonfunctie. Het bouwjaar is 2021.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Dr. Dreeslaan 10 Arkel
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Dr. Dreeslaan 10 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Dr. Dreeslaan 10 Arkel te schrijven!
Schrijf een review

Perceeloppervlakte

Dr. Dreeslaan 10 heeft een perceeloppervlakte van 193 m2. De gemiddelde perceeloppervlakte in Dr. Dreeslaan Arkel is 116 m2, waarmee Dr. Dreeslaan 10 dus een grotere perceeloppervlakte heeft.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Dr. Dreeslaan 10 dus grotere perceeloppervlakte.

Perceeloppervlakte Dr. Dreeslaan 10 Arkel

Woonoppervlakte

Dr. Dreeslaan 10 heeft een woonoppervlakte van 136 m2. De gemiddelde woonoppervlakte in Dr. Dreeslaan Arkel is 102 m2, waarmee Dr. Dreeslaan 10 dus een grotere woonoppervlakte heeft.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Dr. Dreeslaan 10 dus grotere woonoppervlakte.

Woonoppervlakte Dr. Dreeslaan 10 Arkel
Energielabel Dr. Dreeslaan 10 Arkel

Energielabel

Het energielabel van Dr. Dreeslaan 10 is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Dr. Dreeslaan Arkel is D en het minst voorkomende energielabel is B. Het meest zuinige energielabel in Dr. Dreeslaan Arkel is A+++, terwijl E het minst zuinige energielabel in Dr. Dreeslaan is.

Geschatte WOZ-waarde

De WOZ-waarde van de Dr. Dreeslaan 10 wordt geschat op een waarde van €358.000,-. Hierbij heeft de schatting plaatsgevonden op 01-01-2021. Er is geen vergelijking met voorgaande jaren mogelijk aangezien er toen geen WOZ-waardebepaling van toepassing was voor Dr. Dreeslaan 10 Arkel.

Peildatum Geschatte WOZ-waarde
01-01-2021 €358.000,-
WOZ-waarde Dr. Dreeslaan 10 Arkel

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Dr. Dreeslaan 10 in Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Dr. Dreeslaan 10 in Arkel dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Dr. Dreeslaan 10 in Arkel heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.