Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Burgemeester Schefferstraat, Arkel

Gemeente Molenlanden
Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Burgemeester Schefferstraat in Arkel
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  10
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  116 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  C
 • Postcode
  4241 CZ
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €265.000 - €287.000 info

Over Burgemeester Schefferstraat Arkel

Burgemeester Schefferstraat is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Molenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Burgemeester Schefferstraat Arkel zijn er in totaal 10 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Burgemeester Schefferstraat Arkel is 146 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 4, met een grootte van 195 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 134 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Arkel is 572 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Burgemeester Schefferstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Burgemeester Schefferstraat Arkel dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Burgemeester Schefferstraat
Arkel
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Burgemeester Schefferstraat Arkel is 116 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 4, met een grootte van 131 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 114 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Burgemeester Schefferstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Burgemeester Schefferstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Burgemeester Schefferstraat
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Burgemeester Schefferstraat Arkel is 1976. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1976 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Burgemeester Schefferstraat Arkel gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Burgemeester Schefferstraat Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Burgemeester Schefferstraat
Arkel
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Burgemeester Schefferstraat Arkel wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 4. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €310.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Burgemeester Schefferstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 6. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €264.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Burgemeester Schefferstraat Arkel wordt geschat op €276.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Arkel is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Burgemeester Schefferstraat Arkel dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Burgemeester Schefferstraat Arkel dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Burgemeester Schefferstraat
Arkel
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Burgemeester Schefferstraat Arkel is C (waaronder huisnummer 2) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 2). Het meest zuinige energielabel in Burgemeester Schefferstraat Arkel is C, terwijl C het minst zuinige energielabel in Burgemeester Schefferstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Arkel is C, waardoor Burgemeester Schefferstraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Arkel.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Burgemeester Schefferstraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Burgemeester Schefferstraat Arkel | Meest zuinig
Energielabel Burgemeester Schefferstraat Arkel | Minst zuinig
Energielabel Burgemeester Schefferstraat Arkel | Meest voorkomend

Bedrijven in Burgemeester Schefferstraat Arkel

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Burgemeester Schefferstraat in Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Burgemeester Schefferstraat in Arkel dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Burgemeester Schefferstraat in Arkel? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden