Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Parallelweg, Arkel

Gemeente Molenlanden
Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Parallelweg in Arkel

Over Parallelweg Arkel

Parallelweg is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Molenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Parallelweg Arkel zijn in totaal 9 adressen gevestigd, waarvan 5 adressen een woning betreffen en 4 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Parallelweg Arkel is 226 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1-A, met een grootte van 406 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 95 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Parallelweg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Parallelweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Parallelweg
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Parallelweg Arkel is 1979. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 3, wat als bouwjaar 1927 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 2-D, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Parallelweg Arkel gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Parallelweg Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Parallelweg
Arkel
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Parallelweg Arkel is G (waaronder huisnummer 4) en het minst voorkomende energielabel is G (waaronder huisnummer 4). Het meest zuinige energielabel in Parallelweg Arkel is G, terwijl G het minst zuinige energielabel in Parallelweg is.

Het meeste voorkomende energielabel in Arkel is C, waardoor Parallelweg met meest voorkomende energielabel G gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Arkel.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Parallelweg met meeste voorkomende energielabel G gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Parallelweg Arkel | Meest zuinig
Energielabel Parallelweg Arkel | Minst zuinig
Energielabel Parallelweg Arkel | Meest voorkomend

Bedrijven in Parallelweg Arkel

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Parallelweg Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Parallelweg Arkel? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Parallelweg Arkel

Adres Postcode
Parallelweg 1 4241 XS
Parallelweg 1-A 4241 XS
Parallelweg 1-D 4241 XS
Parallelweg 2 4241 XS
Parallelweg 2-B 4241 XS
Adres Postcode
Parallelweg 2-C 4241 XS
Parallelweg 2-D 4241 XS
Parallelweg 3 4241 XS
Parallelweg 4 4241 XS
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Parallelweg in Arkel? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden