Schoolstraat 9-A, Arkel

Gemeente Molenlanden | Provincie Zuid-Holland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Geen kaart beschikbaar voor deze locatie
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:Onbekend
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:1960
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
4241 XA
Functie:
Sportfunctie
Alles over:
Bel voor adres zoeken

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Schoolstraat 9-A bevindt zich in de plaats Arkel, in de gemeente Molenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. De postcode van het adres is 4241 XA en het adres heeft een sportfunctie. Het bouwjaar is 1960.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Schoolstraat 9-A Arkel
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Schoolstraat 9-A heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Schoolstraat 9-A Arkel te schrijven!
Schrijf een review
Energielabel Schoolstraat 9-A Arkel

Energielabel

Het energielabel van Schoolstraat 9-A is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Schoolstraat Arkel is C en het minst voorkomende energielabel is F. Het meest zuinige energielabel in Schoolstraat Arkel is C, terwijl F het minst zuinige energielabel in Schoolstraat is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Schoolstraat 9-A in Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Schoolstraat 9-A in Arkel dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Schoolstraat 9-A in Arkel heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.