Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Korte Groningerweg, Foxhol

Gemeente Midden-Groningen
Provincie Groningen

Kaartweergave Korte Groningerweg in Foxhol

Over Korte Groningerweg Foxhol

Korte Groningerweg is een straat in de plaats Foxhol, in de gemeente Midden-Groningen en daarmee in de provincie Groningen. In Korte Groningerweg Foxhol zijn er in totaal 18 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Korte Groningerweg Foxhol is 192 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 33-B, met een grootte van 473 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 17, met een grootte van 97 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Foxhol is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Foxhol heeft Korte Groningerweg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Korte Groningerweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Korte Groningerweg
Foxhol
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Korte Groningerweg Foxhol is 1985. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 37, wat als bouwjaar 1800 heeft. De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1-H1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Foxhol is 1965. Vergeleken met alle gebouwen in Foxhol zijn de gebouwen in Korte Groningerweg Foxhol gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Korte Groningerweg Foxhol gemiddeld gezien dus jonger.

Gem. bouwjaar
Korte Groningerweg
Foxhol
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Korte Groningerweg Foxhol is G (waaronder huisnummer 13) en het minst voorkomende energielabel is E (waaronder huisnummer 3). Het meest zuinige energielabel in Korte Groningerweg Foxhol is D, terwijl G het minst zuinige energielabel in Korte Groningerweg is.

Het meeste voorkomende energielabel in Foxhol is D, waardoor Korte Groningerweg met meest voorkomende energielabel G gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Foxhol.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Korte Groningerweg met meeste voorkomende energielabel G gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Korte Groningerweg Foxhol | Meest zuinig
Energielabel Korte Groningerweg Foxhol | Minst zuinig
Energielabel Korte Groningerweg Foxhol | Meest voorkomend

Bedrijven in Korte Groningerweg Foxhol

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Korte Groningerweg in Foxhol. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Korte Groningerweg in Foxhol dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Korte Groningerweg Foxhol

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Korte Groningerweg in Foxhol? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden