Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Pluvierstraat, Foxhol

Gemeente Midden-Groningen
Provincie Groningen

Kaartweergave Pluvierstraat in Foxhol

Over Pluvierstraat Foxhol

Pluvierstraat is een straat in de plaats Foxhol, in de gemeente Midden-Groningen en daarmee in de provincie Groningen. In Pluvierstraat Foxhol zijn in totaal 63 adressen gevestigd, waarvan 57 adressen een woning betreffen en 6 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Pluvierstraat Foxhol is 84 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 25, met een grootte van 127 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 24, met een grootte van 48 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Foxhol is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Foxhol heeft Pluvierstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Pluvierstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Pluvierstraat
Foxhol
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Pluvierstraat Foxhol is 1993. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1963 (waaronder huisnummer huisnummer 74). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 11, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Foxhol is 1965. Vergeleken met alle gebouwen in Foxhol zijn de gebouwen in Pluvierstraat Foxhol gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Pluvierstraat Foxhol gemiddeld gezien dus jonger.

Gem. bouwjaar
Pluvierstraat
Foxhol
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Pluvierstraat Foxhol is A (waaronder huisnummer 4) en het minst voorkomende energielabel is F (waaronder huisnummer 90). Het meest zuinige energielabel in Pluvierstraat Foxhol is A, terwijl F het minst zuinige energielabel in Pluvierstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Foxhol is D, waardoor Pluvierstraat met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Foxhol.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Pluvierstraat met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Pluvierstraat Foxhol | Meest zuinig
Energielabel Pluvierstraat Foxhol | Minst zuinig
Energielabel Pluvierstraat Foxhol | Meest voorkomend

Bedrijven in Pluvierstraat Foxhol

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Pluvierstraat Foxhol. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Pluvierstraat Foxhol? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Pluvierstraat Foxhol

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Pluvierstraat in Foxhol? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden