Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Roerdompstraat, Foxhol

Gemeente Midden-Groningen
Provincie Groningen

Kaartweergave Roerdompstraat in Foxhol

Over Roerdompstraat Foxhol

Roerdompstraat is een straat in de plaats Foxhol, in de gemeente Midden-Groningen en daarmee in de provincie Groningen. In Roerdompstraat Foxhol zijn in totaal 30 adressen gevestigd, waarvan 27 adressen een woning betreffen en 3 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Roerdompstraat Foxhol is 100 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 27, met een grootte van 110 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 96 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Foxhol is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Foxhol heeft Roerdompstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Roerdompstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Roerdompstraat
Foxhol
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Roerdompstraat Foxhol is 1978. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1961 (waaronder huisnummer huisnummer 2). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Foxhol is 1965. Vergeleken met alle gebouwen in Foxhol zijn de gebouwen in Roerdompstraat Foxhol gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Roerdompstraat Foxhol gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Roerdompstraat
Foxhol
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Roerdompstraat Foxhol is A (waaronder huisnummer 3) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 2). Het meest zuinige energielabel in Roerdompstraat Foxhol is A, terwijl C het minst zuinige energielabel in Roerdompstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Foxhol is D, waardoor Roerdompstraat met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Foxhol.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Roerdompstraat met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Roerdompstraat Foxhol | Meest zuinig
Energielabel Roerdompstraat Foxhol | Minst zuinig
Energielabel Roerdompstraat Foxhol | Meest voorkomend

Bedrijven in Roerdompstraat Foxhol

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Roerdompstraat Foxhol. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Roerdompstraat Foxhol? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Roerdompstraat Foxhol

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Roerdompstraat in Foxhol? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden