Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Fuutlaan, Foxhol

Gemeente Midden-Groningen
Provincie Groningen

Kaartweergave Fuutlaan in Foxhol

Over Fuutlaan Foxhol

Fuutlaan is een straat in de plaats Foxhol, in de gemeente Midden-Groningen en daarmee in de provincie Groningen. In Fuutlaan Foxhol zijn in totaal 11 adressen gevestigd, waarvan één adres een bedrijf betreft en 10 adressen een woning betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Fuutlaan Foxhol is 149 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 9, met een grootte van 208 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 95 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Foxhol is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Foxhol heeft Fuutlaan gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Fuutlaan dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Fuutlaan
Foxhol
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Fuutlaan Foxhol is 1968. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1965 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 9).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Foxhol is 1965. Vergeleken met alle gebouwen in Foxhol zijn de gebouwen in Fuutlaan Foxhol gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Fuutlaan Foxhol gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Fuutlaan
Foxhol
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Fuutlaan Foxhol is D (waaronder huisnummer 3) en het minst voorkomende energielabel is D (waaronder huisnummer 3). Het meest zuinige energielabel in Fuutlaan Foxhol is D, terwijl D het minst zuinige energielabel in Fuutlaan is.

Het meeste voorkomende energielabel in Foxhol is D, waardoor Fuutlaan met meest voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Foxhol.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Fuutlaan met meeste voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Fuutlaan Foxhol | Meest zuinig
Energielabel Fuutlaan Foxhol | Minst zuinig
Energielabel Fuutlaan Foxhol | Meest voorkomend

Bedrijven in Fuutlaan Foxhol

Momenteel staat er één bedrijf geregistreerd in Fuutlaan Foxhol. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Fuutlaan Foxhol? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Fuutlaan Foxhol

Adres Postcode
Fuutlaan 1 9607 RB
Fuutlaan 3 9607 RB
Fuutlaan 5 9607 RB
Fuutlaan 7 9607 RB
Fuutlaan 9 9607 RB
Adres Postcode
Fuutlaan 11 9607 RB
Fuutlaan 13 9607 RB
Fuutlaan 15 9607 RB
Fuutlaan 17 9607 RB
Fuutlaan 19 9607 RB
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Fuutlaan in Foxhol? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden