Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Sternlaan, Foxhol

Gemeente Midden-Groningen
Provincie Groningen

Kaartweergave Sternlaan in Foxhol

Over Sternlaan Foxhol

Sternlaan is een straat in de plaats Foxhol, in de gemeente Midden-Groningen en daarmee in de provincie Groningen. In Sternlaan Foxhol zijn er in totaal 5 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Sternlaan Foxhol is 99 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 112 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 89 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Foxhol is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Foxhol heeft Sternlaan gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Sternlaan dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Sternlaan
Foxhol
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Sternlaan Foxhol is 1972. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1965 (waaronder huisnummer huisnummer 5). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 1, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Foxhol is 1965. Vergeleken met alle gebouwen in Foxhol zijn de gebouwen in Sternlaan Foxhol gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Sternlaan Foxhol gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Sternlaan
Foxhol
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Sternlaan Foxhol is D (waaronder huisnummer 4) en het minst voorkomende energielabel is D (waaronder huisnummer 4). Het meest zuinige energielabel in Sternlaan Foxhol is D, terwijl D het minst zuinige energielabel in Sternlaan is.

Het meeste voorkomende energielabel in Foxhol is D, waardoor Sternlaan met meest voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Foxhol.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Sternlaan met meeste voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Sternlaan Foxhol | Meest zuinig
Energielabel Sternlaan Foxhol | Minst zuinig
Energielabel Sternlaan Foxhol | Meest voorkomend

Bedrijven in Sternlaan Foxhol

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Sternlaan in Foxhol. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Sternlaan in Foxhol dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Sternlaan Foxhol

Adres Postcode
Sternlaan 1 9607 RC
Sternlaan 2 9607 RC
Sternlaan 3 9607 RC
Adres Postcode
Sternlaan 4 9607 RC
Sternlaan 5 9607 RC
Sternlaan 7 9607 RC
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Sternlaan in Foxhol? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden