Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Arie De Waalstraat, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Arie De Waalstraat in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  19
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  163 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  C
 • Postcode
  1272 CB
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €685.000 - €742.000 info

Over Arie De Waalstraat Huizen

Arie De Waalstraat is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Arie De Waalstraat Huizen zijn er in totaal 19 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Arie De Waalstraat Huizen is 472 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 41, met een grootte van 1470 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 35, met een grootte van 240 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Arie De Waalstraat gemiddeld gezien dus een grotere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Arie De Waalstraat Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Arie De Waalstraat
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Arie De Waalstraat Huizen is 163 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 31, met een grootte van 363 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 11, met een grootte van 89 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Arie De Waalstraat gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Arie De Waalstraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Arie De Waalstraat
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Arie De Waalstraat Huizen is 1946. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1931 (waaronder huisnummer huisnummer 1). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 31, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Arie De Waalstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Arie De Waalstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Arie De Waalstraat
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Arie De Waalstraat Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 41. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €1.116.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Arie De Waalstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 5. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €515.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Arie De Waalstraat Huizen wordt geschat op €713.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Arie De Waalstraat Huizen dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Arie De Waalstraat Huizen dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Arie De Waalstraat
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Arie De Waalstraat Huizen is C (waaronder huisnummer 2-A) en het minst voorkomende energielabel is D (waaronder huisnummer 11). Het meest zuinige energielabel in Arie De Waalstraat Huizen is C, terwijl D het minst zuinige energielabel in Arie De Waalstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Arie De Waalstraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Arie De Waalstraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Arie De Waalstraat Huizen | Meest zuinig
Energielabel Arie De Waalstraat Huizen | Minst zuinig
Energielabel Arie De Waalstraat Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Arie De Waalstraat Huizen

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Arie De Waalstraat in Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Arie De Waalstraat in Huizen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Arie De Waalstraat in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden