Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Beemsterboerstraat, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Beemsterboerstraat in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  13
 • Bedrijven
  11
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  131 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  G
 • Postcode
  1271 SE
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €385.000 - €417.000 info

Over Beemsterboerstraat Huizen

Beemsterboerstraat is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Beemsterboerstraat Huizen zijn in totaal 24 adressen gevestigd, waarvan 13 adressen een woning betreffen en 11 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Beemsterboerstraat Huizen is 245 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 19, met een grootte van 290 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 9, met een grootte van 200 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Beemsterboerstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Beemsterboerstraat Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Beemsterboerstraat
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Beemsterboerstraat Huizen is 131 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 375 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 11, met een grootte van 61 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Beemsterboerstraat gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Beemsterboerstraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Beemsterboerstraat
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Beemsterboerstraat Huizen is 1929. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1807 (waaronder huisnummer huisnummer 6). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 13, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Beemsterboerstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Beemsterboerstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Beemsterboerstraat
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Beemsterboerstraat Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 9. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €556.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Beemsterboerstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 11-A. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €202.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Beemsterboerstraat Huizen wordt geschat op €401.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Beemsterboerstraat Huizen dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Beemsterboerstraat Huizen dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Beemsterboerstraat
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Beemsterboerstraat Huizen is G (waaronder huisnummer 12) en het minst voorkomende energielabel is F (waaronder huisnummer 7). Het meest zuinige energielabel in Beemsterboerstraat Huizen is D, terwijl G het minst zuinige energielabel in Beemsterboerstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Beemsterboerstraat met meest voorkomende energielabel G gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Beemsterboerstraat met meeste voorkomende energielabel G gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Beemsterboerstraat Huizen | Meest zuinig
Energielabel Beemsterboerstraat Huizen | Minst zuinig
Energielabel Beemsterboerstraat Huizen | Meest voorkomend
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Beemsterboerstraat in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden