Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Hellingstraat, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Hellingstraat in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  18
 • Bedrijven
  14
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  114 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  G
 • Postcode
  1271 VA
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €340.000 - €368.000 info

Over Hellingstraat Huizen

Hellingstraat is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Hellingstraat Huizen zijn in totaal 32 adressen gevestigd, waarvan 18 adressen een woning betreffen en 14 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Hellingstraat Huizen is 272 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 11, met een grootte van 713 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 97 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Hellingstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Hellingstraat Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Hellingstraat
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Hellingstraat Huizen is 114 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 14, met een grootte van 267 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 35 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Hellingstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Hellingstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Hellingstraat
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Hellingstraat Huizen is 1930. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 15, wat als bouwjaar 1600 heeft. De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 4).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Hellingstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Hellingstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Hellingstraat
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Hellingstraat Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 11. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €723.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Hellingstraat Huizen wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 1 en 1-A. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €100.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Hellingstraat Huizen wordt geschat op €354.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Hellingstraat Huizen dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Hellingstraat Huizen dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Hellingstraat
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Hellingstraat Huizen is G (waaronder huisnummer 1) en het minst voorkomende energielabel is F (waaronder huisnummer 3-A). Het meest zuinige energielabel in Hellingstraat Huizen is C, terwijl G het minst zuinige energielabel in Hellingstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Hellingstraat met meest voorkomende energielabel G gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Hellingstraat met meeste voorkomende energielabel G gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Hellingstraat Huizen | Meest zuinig
Energielabel Hellingstraat Huizen | Minst zuinig
Energielabel Hellingstraat Huizen | Meest voorkomend

Alle adressen in Hellingstraat Huizen

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Hellingstraat in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden