Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Schipperstraat, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Schipperstraat in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  37
 • Bedrijven
  9
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  124 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  C
 • Postcodes
  1271 VB, 1271 VD, 1271 VC
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €455.000 - €493.000 info

Over Schipperstraat Huizen

Schipperstraat is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Schipperstraat Huizen zijn in totaal 46 adressen gevestigd, waarvan 37 adressen een woning betreffen en 9 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Schipperstraat Huizen is 227 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 5, met een grootte van 1013 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 3-A, met een grootte van 7 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Schipperstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Schipperstraat Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Schipperstraat
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Schipperstraat Huizen is 124 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 5, met een grootte van 283 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 16, met een grootte van 46 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Schipperstraat gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Schipperstraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Schipperstraat
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Schipperstraat Huizen is 1901. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1700 (waaronder huisnummer huisnummer 9). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 34, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Schipperstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Schipperstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Schipperstraat
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Schipperstraat Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 5. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €1.058.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Schipperstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 9-B. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €33.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Schipperstraat Huizen wordt geschat op €474.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Schipperstraat Huizen dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Schipperstraat Huizen dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Schipperstraat
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Schipperstraat Huizen is C (waaronder huisnummer 3) en het minst voorkomende energielabel is F (waaronder huisnummer 22). Het meest zuinige energielabel in Schipperstraat Huizen is C, terwijl F het minst zuinige energielabel in Schipperstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Schipperstraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Schipperstraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Schipperstraat Huizen | Meest zuinig
Energielabel Schipperstraat Huizen | Minst zuinig
Energielabel Schipperstraat Huizen | Meest voorkomend
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Schipperstraat in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden