Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Vissersstraat, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Vissersstraat in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  53
 • Bedrijven
  25
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  157 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  F
 • Postcodes
  1271 VE, 1271 VG, 1271 VH
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €575.000 - €622.000 info

Over Vissersstraat Huizen

Vissersstraat is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Vissersstraat Huizen zijn in totaal 78 adressen gevestigd, waarvan 53 adressen een woning betreffen en 25 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Vissersstraat Huizen is 317 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 90, met een grootte van 1210 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 96, met een grootte van 103 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Vissersstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Vissersstraat Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Vissersstraat
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Vissersstraat Huizen is 157 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 90, met een grootte van 333 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 37, met een grootte van 53 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Vissersstraat gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Vissersstraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Vissersstraat
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Vissersstraat Huizen is 1911. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 35, wat als bouwjaar 1659 heeft. De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 2).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Vissersstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Vissersstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Vissersstraat
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Vissersstraat Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 90. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €1.350.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Vissersstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 33. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €231.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Vissersstraat Huizen wordt geschat op €598.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Vissersstraat Huizen dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Vissersstraat Huizen dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Vissersstraat
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Vissersstraat Huizen is F (waaronder huisnummer 5) en het minst voorkomende energielabel is E (waaronder huisnummer 50). Het meest zuinige energielabel in Vissersstraat Huizen is B, terwijl F het minst zuinige energielabel in Vissersstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Vissersstraat met meest voorkomende energielabel F gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Vissersstraat met meeste voorkomende energielabel F gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Vissersstraat Huizen | Meest zuinig
Energielabel Vissersstraat Huizen | Minst zuinig
Energielabel Vissersstraat Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Vissersstraat Huizen

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Vissersstraat Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Vissersstraat Huizen? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Vissersstraat in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden