Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Valkenaarstraat, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Valkenaarstraat in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  87
 • Bedrijven
  25
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  132 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  G
 • Postcodes
  1271 TL, 1271 TJ, 1271 TK, 1271 TN, 1271 TM, 1271 TP
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €480.000 - €520.000 info

Over Valkenaarstraat Huizen

Valkenaarstraat is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Valkenaarstraat Huizen zijn in totaal 112 adressen gevestigd, waarvan 87 adressen een woning betreffen en 25 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Valkenaarstraat Huizen is 290 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 93, met een grootte van 757 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 77, met een grootte van 95 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Valkenaarstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Valkenaarstraat Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Valkenaarstraat
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Valkenaarstraat Huizen is 132 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 69, met een grootte van 332 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 48, met een grootte van 62 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Valkenaarstraat gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Valkenaarstraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Valkenaarstraat
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Valkenaarstraat Huizen is 1918. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1600 (waaronder huisnummer huisnummer 46). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 71).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Valkenaarstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Valkenaarstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Valkenaarstraat
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Valkenaarstraat Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 7. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €975.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Valkenaarstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 77. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €213.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Valkenaarstraat Huizen wordt geschat op €500.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Valkenaarstraat Huizen dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Valkenaarstraat Huizen dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Valkenaarstraat
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Valkenaarstraat Huizen is G (waaronder huisnummer 24) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 86). Het meest zuinige energielabel in Valkenaarstraat Huizen is A, terwijl G het minst zuinige energielabel in Valkenaarstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Valkenaarstraat met meest voorkomende energielabel G gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Valkenaarstraat met meeste voorkomende energielabel G gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Valkenaarstraat Huizen | Meest zuinig
Energielabel Valkenaarstraat Huizen | Minst zuinig
Energielabel Valkenaarstraat Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Valkenaarstraat Huizen

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Valkenaarstraat Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Valkenaarstraat Huizen? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Valkenaarstraat Huizen

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Valkenaarstraat in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden