Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Roerstraat, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Roerstraat in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  11
 • Bedrijven
  1
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  86 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  C
 • Postcode
  1271 TR
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €277.000 - €300.000 info

Over Roerstraat Huizen

Roerstraat is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Roerstraat Huizen zijn in totaal 12 adressen gevestigd, waarvan één adres een bedrijf betreft en 11 adressen een woning betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Roerstraat Huizen is 191 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 9, met een grootte van 278 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 6, met een grootte van 136 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Roerstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Roerstraat Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Roerstraat
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Roerstraat Huizen is 86 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 92 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 4, met een grootte van 84 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Roerstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Roerstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Roerstraat
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Roerstraat Huizen is 1957. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1957 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Roerstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Roerstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Roerstraat
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Roerstraat Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 2. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €335.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Roerstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 6. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €258.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Roerstraat Huizen wordt geschat op €289.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Roerstraat Huizen dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Roerstraat Huizen dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Roerstraat
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Roerstraat Huizen is C (waaronder huisnummer 1) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 1). Het meest zuinige energielabel in Roerstraat Huizen is C, terwijl C het minst zuinige energielabel in Roerstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Roerstraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Roerstraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Roerstraat Huizen | Meest zuinig
Energielabel Roerstraat Huizen | Minst zuinig
Energielabel Roerstraat Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Roerstraat Huizen

Momenteel staat er één bedrijf geregistreerd in Roerstraat Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Roerstraat Huizen? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Roerstraat Huizen

Adres Postcode
Roerstraat 1 1271 TR
Roerstraat 2 1271 TR
Roerstraat 3 1271 TR
Roerstraat 4 1271 TR
Roerstraat 5 1271 TR
Roerstraat 6 1271 TR
Adres Postcode
Roerstraat 7 1271 TR
Roerstraat 8 1271 TR
Roerstraat 9 1271 TR
Roerstraat 10 1271 TR
Roerstraat 12 1271 TR
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Roerstraat in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden