Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Baanbergenweg, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Baanbergenweg in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  42
 • Bedrijven
  13
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  131 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  A+++
 • Postcodes
  1271 TW, 1271 WN
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €386.000 - €418.000 info

Over Baanbergenweg Huizen

Baanbergenweg is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Baanbergenweg Huizen zijn in totaal 55 adressen gevestigd, waarvan 42 adressen een woning betreffen en 13 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Baanbergenweg Huizen is 219 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 343 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 40-A, met een grootte van 119 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Baanbergenweg gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Baanbergenweg Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Baanbergenweg
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Baanbergenweg Huizen is 131 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 15, met een grootte van 184 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 89 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Baanbergenweg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Baanbergenweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Baanbergenweg
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Baanbergenweg Huizen is 1987. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 5, wat als bouwjaar 1869 heeft. De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 42-G).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Baanbergenweg Huizen gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Baanbergenweg Huizen gemiddeld gezien dus jonger.

Gem. bouwjaar
Baanbergenweg
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Baanbergenweg Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 5. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €565.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Baanbergenweg wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 20. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €281.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Baanbergenweg Huizen wordt geschat op €402.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Baanbergenweg Huizen dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Baanbergenweg Huizen dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Baanbergenweg
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Baanbergenweg Huizen is A+++ (waaronder huisnummer 40-A) en het minst voorkomende energielabel is A (waaronder huisnummer 15). Het meest zuinige energielabel in Baanbergenweg Huizen is A+++, terwijl D het minst zuinige energielabel in Baanbergenweg is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Baanbergenweg met meest voorkomende energielabel A+++ gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Baanbergenweg met meeste voorkomende energielabel A+++ gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Baanbergenweg Huizen | Meest zuinig
Energielabel Baanbergenweg Huizen | Minst zuinig
Energielabel Baanbergenweg Huizen | Meest voorkomend
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Baanbergenweg in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden