Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Zeilstraat, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Zeilstraat in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  11
 • Bedrijven
  4
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  91 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  C
 • Postcode
  1271 TV
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €279.000 - €303.000 info

Over Zeilstraat Huizen

Zeilstraat is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Zeilstraat Huizen zijn in totaal 15 adressen gevestigd, waarvan 11 adressen een woning betreffen en 4 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Zeilstraat Huizen is 185 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 278 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 4, met een grootte van 136 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Zeilstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Zeilstraat Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Zeilstraat
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Zeilstraat Huizen is 91 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 7, met een grootte van 102 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 82 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Zeilstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Zeilstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Zeilstraat
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Zeilstraat Huizen is 1957. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1957 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Zeilstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Zeilstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Zeilstraat
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Zeilstraat Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 9. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €331.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Zeilstraat Huizen wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 4 en 6. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €258.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Zeilstraat Huizen wordt geschat op €291.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Zeilstraat Huizen dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Zeilstraat Huizen dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Zeilstraat
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Zeilstraat Huizen is C (waaronder huisnummer 2) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 2). Het meest zuinige energielabel in Zeilstraat Huizen is C, terwijl C het minst zuinige energielabel in Zeilstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Zeilstraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Zeilstraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Zeilstraat Huizen | Meest zuinig
Energielabel Zeilstraat Huizen | Minst zuinig
Energielabel Zeilstraat Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Zeilstraat Huizen

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Zeilstraat Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Zeilstraat Huizen? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Zeilstraat Huizen

Adres Postcode
Zeilstraat 1 1271 TV
Zeilstraat 2 1271 TV
Zeilstraat 3 1271 TV
Zeilstraat 4 1271 TV
Zeilstraat 5 1271 TV
Zeilstraat 6 1271 TV
Adres Postcode
Zeilstraat 7 1271 TV
Zeilstraat 8 1271 TV
Zeilstraat 9 1271 TV
Zeilstraat 10 1271 TV
Zeilstraat 12 1271 TV
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Zeilstraat in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden