Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

't Hardestraat, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave 't Hardestraat in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  32
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  99 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  C
 • Postcodes
  1271 TT, 1271 TS
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €310.000 - €336.000 info

Over 't Hardestraat Huizen

't Hardestraat is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In 't Hardestraat Huizen zijn er in totaal 32 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in 't Hardestraat Huizen is 186 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 21, met een grootte van 310 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 25, met een grootte van 105 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft 't Hardestraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft 't Hardestraat Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
't Hardestraat
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in 't Hardestraat Huizen is 99 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 25, met een grootte van 134 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 79 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft 't Hardestraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft 't Hardestraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
't Hardestraat
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in 't Hardestraat Huizen is 1973. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1957 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 23).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in 't Hardestraat Huizen gemiddeld gezien dus even oud.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in 't Hardestraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
't Hardestraat
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in 't Hardestraat Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 28. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €427.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in 't Hardestraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 4. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €268.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in 't Hardestraat Huizen wordt geschat op €323.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in 't Hardestraat Huizen dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in 't Hardestraat Huizen dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
't Hardestraat
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in 't Hardestraat Huizen is C (waaronder huisnummer 2) en het minst voorkomende energielabel is D (waaronder huisnummer 3). Het meest zuinige energielabel in 't Hardestraat Huizen is A+++, terwijl D het minst zuinige energielabel in 't Hardestraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor 't Hardestraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor 't Hardestraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel 't Hardestraat Huizen | Meest zuinig
Energielabel 't Hardestraat Huizen | Minst zuinig
Energielabel 't Hardestraat Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in 't Hardestraat Huizen

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op 't Hardestraat in Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op 't Hardestraat in Huizen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in 't Hardestraat Huizen

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de 't Hardestraat in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden