Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Bremweg, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Bremweg in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  7
 • Bedrijven
  7
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  185 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  D
 • Postcode
  1272 BR
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €853.000 - €924.000 info

Over Bremweg Huizen

Bremweg is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Bremweg Huizen zijn in totaal 14 adressen gevestigd, waarvan 7 adressen een woning betreffen en 7 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Bremweg Huizen is 531 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 7, met een grootte van 710 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 397 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Bremweg gemiddeld gezien dus een grotere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Bremweg Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Bremweg
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Bremweg Huizen is 185 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 10, met een grootte van 218 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 116 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Bremweg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Bremweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Bremweg
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Bremweg Huizen is 1943. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1933 (waaronder huisnummer huisnummer 5). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 6, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Bremweg Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Bremweg Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Bremweg
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Bremweg Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 7. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €1.039.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Bremweg wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 2. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €620.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Bremweg Huizen wordt geschat op €888.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Bremweg Huizen dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Bremweg Huizen dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Bremweg
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Bremweg Huizen is D (waaronder huisnummer 4) en het minst voorkomende energielabel is D (waaronder huisnummer 4). Het meest zuinige energielabel in Bremweg Huizen is D, terwijl D het minst zuinige energielabel in Bremweg is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Bremweg met meest voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Bremweg met meeste voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Bremweg Huizen | Meest zuinig
Energielabel Bremweg Huizen | Minst zuinig
Energielabel Bremweg Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Bremweg Huizen

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Bremweg Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Bremweg Huizen? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Bremweg Huizen

Adres Postcode
Bremweg 2 1272 BR
Bremweg 4 1272 BR
Bremweg 5 1272 BR
Bremweg 6 1272 BR
Adres Postcode
Bremweg 7 1272 BR
Bremweg 10 1272 BR
Bremweg 12 1272 BR
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Bremweg in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden