Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Korte Langewijnseweg, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Korte Langewijnseweg in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  17
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  143 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  C
 • Postcode
  1272 BV
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €670.000 - €726.000 info

Over Korte Langewijnseweg Huizen

Korte Langewijnseweg is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Korte Langewijnseweg Huizen zijn er in totaal 17 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Korte Langewijnseweg Huizen is 512 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 22, met een grootte van 802 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 14, met een grootte van 292 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Korte Langewijnseweg gemiddeld gezien dus een grotere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Korte Langewijnseweg Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Korte Langewijnseweg
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Korte Langewijnseweg Huizen is 143 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 22, met een grootte van 236 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 4, met een grootte van 103 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Korte Langewijnseweg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Korte Langewijnseweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Korte Langewijnseweg
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Korte Langewijnseweg Huizen is 1961. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1936 (waaronder huisnummer huisnummer 13). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 22, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Korte Langewijnseweg Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Korte Langewijnseweg Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Korte Langewijnseweg
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Korte Langewijnseweg Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 22. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €1.135.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Korte Langewijnseweg wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 14. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €456.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Korte Langewijnseweg Huizen wordt geschat op €698.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Korte Langewijnseweg Huizen dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Korte Langewijnseweg Huizen dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Korte Langewijnseweg
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Korte Langewijnseweg Huizen is C (waaronder huisnummer 10) en het minst voorkomende energielabel is G (waaronder huisnummer 15). Het meest zuinige energielabel in Korte Langewijnseweg Huizen is C, terwijl G het minst zuinige energielabel in Korte Langewijnseweg is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Korte Langewijnseweg met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Korte Langewijnseweg met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Korte Langewijnseweg Huizen | Meest zuinig
Energielabel Korte Langewijnseweg Huizen | Minst zuinig
Energielabel Korte Langewijnseweg Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Korte Langewijnseweg Huizen

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Korte Langewijnseweg in Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Korte Langewijnseweg in Huizen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Korte Langewijnseweg in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden