Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

De Geldersman, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave De Geldersman in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  36
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  126 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  C
 • Postcodes
  1274 HH, 1274 HJ
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €349.000 - €378.000 info

Over De Geldersman Huizen

De Geldersman is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In De Geldersman Huizen zijn er in totaal 36 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in De Geldersman Huizen is 185 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 275 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 9, met een grootte van 161 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft De Geldersman gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft De Geldersman Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
De Geldersman
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in De Geldersman Huizen is 126 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 19, met een grootte van 162 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 112 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft De Geldersman gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft De Geldersman dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
De Geldersman
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in De Geldersman Huizen is 1984. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1984 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in De Geldersman Huizen gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in De Geldersman Huizen gemiddeld gezien dus even oud.

Gem. bouwjaar
De Geldersman
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in De Geldersman Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 19. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €459.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in De Geldersman wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 9. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €328.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in De Geldersman Huizen wordt geschat op €364.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in De Geldersman Huizen dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in De Geldersman Huizen dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
De Geldersman
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in De Geldersman Huizen is C (waaronder huisnummer 8) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 8). Het meest zuinige energielabel in De Geldersman Huizen is C, terwijl C het minst zuinige energielabel in De Geldersman is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor De Geldersman met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor De Geldersman met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel De Geldersman Huizen | Meest zuinig
Energielabel De Geldersman Huizen | Minst zuinig
Energielabel De Geldersman Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in De Geldersman Huizen

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op De Geldersman in Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op De Geldersman in Huizen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in De Geldersman Huizen

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de De Geldersman in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden