Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Enkhuizerzand, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Enkhuizerzand in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  43
 • Bedrijven
  13
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  119 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  C
 • Postcodes
  1274 HT, 1274 HS, 1274 HV
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €332.000 - €360.000 info

Over Enkhuizerzand Huizen

Enkhuizerzand is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Enkhuizerzand Huizen zijn in totaal 56 adressen gevestigd, waarvan 43 adressen een woning betreffen en 13 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Enkhuizerzand Huizen is 168 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 15, met een grootte van 291 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 8, met een grootte van 122 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Enkhuizerzand gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Enkhuizerzand Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Enkhuizerzand
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Enkhuizerzand Huizen is 119 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 65, met een grootte van 152 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 45, met een grootte van 96 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Enkhuizerzand gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Enkhuizerzand dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Enkhuizerzand
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Enkhuizerzand Huizen is 1984. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1984 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 43).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Enkhuizerzand Huizen gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Enkhuizerzand Huizen gemiddeld gezien dus even oud.

Gem. bouwjaar
Enkhuizerzand
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Enkhuizerzand Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 65. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €437.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Enkhuizerzand wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 45. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €273.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Enkhuizerzand Huizen wordt geschat op €346.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Enkhuizerzand Huizen dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Enkhuizerzand Huizen dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Enkhuizerzand
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Enkhuizerzand Huizen is C (waaronder huisnummer 3) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 17). Het meest zuinige energielabel in Enkhuizerzand Huizen is B, terwijl C het minst zuinige energielabel in Enkhuizerzand is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Enkhuizerzand met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Enkhuizerzand met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Enkhuizerzand Huizen | Meest zuinig
Energielabel Enkhuizerzand Huizen | Minst zuinig
Energielabel Enkhuizerzand Huizen | Meest voorkomend

Alle adressen in Enkhuizerzand Huizen

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Enkhuizerzand in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden