Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Groen Van Prinstererlaan, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Groen Van Prinstererlaan in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  38
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  244 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  C
 • Postcodes
  1272 GB, 1272 GC
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €997.000 - €1.080.000 info

Over Groen Van Prinstererlaan Huizen

Groen Van Prinstererlaan is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Groen Van Prinstererlaan Huizen zijn er in totaal 38 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Groen Van Prinstererlaan Huizen is 899 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 31, met een grootte van 1562 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 364 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Groen Van Prinstererlaan gemiddeld gezien dus een grotere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Groen Van Prinstererlaan Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Groen Van Prinstererlaan
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Groen Van Prinstererlaan Huizen is 244 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 29, met een grootte van 538 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 10, met een grootte van 117 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Groen Van Prinstererlaan gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Groen Van Prinstererlaan dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Groen Van Prinstererlaan
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Groen Van Prinstererlaan Huizen is 1971. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 14, wat als bouwjaar 1953 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 25, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Groen Van Prinstererlaan Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Groen Van Prinstererlaan Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Groen Van Prinstererlaan
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Groen Van Prinstererlaan Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 29. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €2.010.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Groen Van Prinstererlaan wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 13. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €539.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Groen Van Prinstererlaan Huizen wordt geschat op €1.039.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Groen Van Prinstererlaan Huizen dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Groen Van Prinstererlaan Huizen dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Groen Van Prinstererlaan
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Groen Van Prinstererlaan Huizen is C (waaronder huisnummer 9) en het minst voorkomende energielabel is G (waaronder huisnummer 19). Het meest zuinige energielabel in Groen Van Prinstererlaan Huizen is A, terwijl G het minst zuinige energielabel in Groen Van Prinstererlaan is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Groen Van Prinstererlaan met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Groen Van Prinstererlaan met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Groen Van Prinstererlaan Huizen | Meest zuinig
Energielabel Groen Van Prinstererlaan Huizen | Minst zuinig
Energielabel Groen Van Prinstererlaan Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Groen Van Prinstererlaan Huizen

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Groen Van Prinstererlaan in Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Groen Van Prinstererlaan in Huizen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Groen Van Prinstererlaan in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden