Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Pascalsingel, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Pascalsingel in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  8
 • Bedrijven
  2
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  170 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  A
 • Postcode
  1277 EL
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €514.000 - €557.000 info

Over Pascalsingel Huizen

Pascalsingel is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Pascalsingel Huizen zijn in totaal 10 adressen gevestigd, waarvan 8 adressen een woning betreffen en 2 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Pascalsingel Huizen is 248 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 8, met een grootte van 266 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 10, met een grootte van 237 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Pascalsingel gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Pascalsingel Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Pascalsingel
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Pascalsingel Huizen is 170 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 8, met een grootte van 180 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 10, met een grootte van 140 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Pascalsingel gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Pascalsingel dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Pascalsingel
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Pascalsingel Huizen is 2000. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 2000 (waaronder huisnummer huisnummer 2). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 2).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Pascalsingel Huizen gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Pascalsingel Huizen gemiddeld gezien dus jonger.

Gem. bouwjaar
Pascalsingel
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Pascalsingel Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 6. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €553.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Pascalsingel wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 10. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €497.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Pascalsingel Huizen wordt geschat op €535.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Pascalsingel Huizen dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Pascalsingel Huizen dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Pascalsingel
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Pascalsingel Huizen is A (waaronder huisnummer 6) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 12). Het meest zuinige energielabel in Pascalsingel Huizen is A, terwijl B het minst zuinige energielabel in Pascalsingel is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Pascalsingel met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Pascalsingel met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Pascalsingel Huizen | Meest zuinig
Energielabel Pascalsingel Huizen | Minst zuinig
Energielabel Pascalsingel Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Pascalsingel Huizen

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Pascalsingel Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Pascalsingel Huizen? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Pascalsingel Huizen

Adres Postcode
Pascalsingel 2 1277 EL
Pascalsingel 4 1277 EL
Pascalsingel 6 1277 EL
Pascalsingel 8 1277 EL
Adres Postcode
Pascalsingel 10 1277 EL
Pascalsingel 12 1277 EL
Pascalsingel 14 1277 EL
Pascalsingel 16 1277 EL
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Pascalsingel in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden