Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Gooimeerpromenade, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Gooimeerpromenade in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  122
 • Bedrijven
  25
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  142 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  A
 • Postcodes
  1277 EN, 1277 EP, 1277 ES, 1277 ET, 1277 EV, 1277 EW, 1277 EX, 1277 ER
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €471.000 - €511.000 info

Over Gooimeerpromenade Huizen

Gooimeerpromenade is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Gooimeerpromenade Huizen zijn in totaal 147 adressen gevestigd, waarvan 122 adressen een woning betreffen en 25 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Gooimeerpromenade Huizen is 116 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 62, met een grootte van 127 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 78, met een grootte van 106 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Gooimeerpromenade gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Gooimeerpromenade Huizen dus een kleinere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Gooimeerpromenade
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Gooimeerpromenade Huizen is 142 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 7, met een grootte van 196 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 17, met een grootte van 101 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Gooimeerpromenade gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Gooimeerpromenade dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Gooimeerpromenade
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Gooimeerpromenade Huizen is 2001. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 2000 (waaronder huisnummer huisnummer 2). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Gooimeerpromenade Huizen gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Gooimeerpromenade Huizen gemiddeld gezien dus jonger.

Gem. bouwjaar
Gooimeerpromenade
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Gooimeerpromenade Huizen wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 25, 55 en 85. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €689.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Gooimeerpromenade Huizen wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 113. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €394.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Gooimeerpromenade Huizen wordt geschat op €491.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Gooimeerpromenade Huizen dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Gooimeerpromenade Huizen dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Gooimeerpromenade
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Gooimeerpromenade Huizen is A (waaronder huisnummer 2) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 5). Het meest zuinige energielabel in Gooimeerpromenade Huizen is A, terwijl B het minst zuinige energielabel in Gooimeerpromenade is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Gooimeerpromenade met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Gooimeerpromenade met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Gooimeerpromenade Huizen | Meest zuinig
Energielabel Gooimeerpromenade Huizen | Minst zuinig
Energielabel Gooimeerpromenade Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Gooimeerpromenade Huizen

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Gooimeerpromenade Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Gooimeerpromenade Huizen? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Gooimeerpromenade Huizen

Toon alle adressen
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Gooimeerpromenade in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden