Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Harderwijkerzand, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Harderwijkerzand in Huizen

Over Harderwijkerzand Huizen

Harderwijkerzand is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Harderwijkerzand Huizen zijn in totaal 33 adressen gevestigd, waarvan 28 adressen een woning betreffen en 5 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Harderwijkerzand Huizen is 173 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 42, met een grootte van 222 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 4, met een grootte van 134 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Harderwijkerzand gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Harderwijkerzand dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Harderwijkerzand
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Harderwijkerzand Huizen is 1995. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1995 (waaronder huisnummer huisnummer 2). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 2).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Harderwijkerzand Huizen gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Harderwijkerzand Huizen gemiddeld gezien dus jonger.

Gem. bouwjaar
Harderwijkerzand
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Harderwijkerzand Huizen is B (waaronder huisnummer 4) en het minst voorkomende energielabel is A (waaronder huisnummer 28). Het meest zuinige energielabel in Harderwijkerzand Huizen is A, terwijl B het minst zuinige energielabel in Harderwijkerzand is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Harderwijkerzand met meest voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Harderwijkerzand met meeste voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Harderwijkerzand Huizen | Meest zuinig
Energielabel Harderwijkerzand Huizen | Minst zuinig
Energielabel Harderwijkerzand Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Harderwijkerzand Huizen

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Harderwijkerzand Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Harderwijkerzand Huizen? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Harderwijkerzand in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden