Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Plaveenseweg, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Plaveenseweg in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  43
 • Bedrijven
  15
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  126 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  A
 • Postcodes
  1271 NX, 1271 NV, 1271 NW
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €438.000 - €474.000 info

Over Plaveenseweg Huizen

Plaveenseweg is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Plaveenseweg Huizen zijn in totaal 58 adressen gevestigd, waarvan 43 adressen een woning betreffen en 15 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Plaveenseweg Huizen is 232 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 18, met een grootte van 1130 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 4-A, met een grootte van 104 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Plaveenseweg gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Plaveenseweg Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Plaveenseweg
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Plaveenseweg Huizen is 126 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 10, met een grootte van 434 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 38, met een grootte van 76 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Plaveenseweg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Plaveenseweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Plaveenseweg
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Plaveenseweg Huizen is 1954. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 16, wat als bouwjaar 1900 heeft. De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 2).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Plaveenseweg Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Plaveenseweg Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Plaveenseweg
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Plaveenseweg Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 10. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €1.100.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Plaveenseweg wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 33. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €305.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Plaveenseweg Huizen wordt geschat op €456.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Plaveenseweg Huizen dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Plaveenseweg Huizen dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Plaveenseweg
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Plaveenseweg Huizen is A (waaronder huisnummer 2-A) en het minst voorkomende energielabel is G (waaronder huisnummer 28). Het meest zuinige energielabel in Plaveenseweg Huizen is A, terwijl G het minst zuinige energielabel in Plaveenseweg is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Plaveenseweg met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Plaveenseweg met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Plaveenseweg Huizen | Meest zuinig
Energielabel Plaveenseweg Huizen | Minst zuinig
Energielabel Plaveenseweg Huizen | Meest voorkomend

Alle adressen in Plaveenseweg Huizen

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Plaveenseweg in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden