Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Van Hoorns Houtweg, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Van Hoorns Houtweg in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  20
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  181 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  D
 • Postcode
  1272 AH
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €729.000 - €789.000 info

Over Van Hoorns Houtweg Huizen

Van Hoorns Houtweg is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Van Hoorns Houtweg Huizen zijn er in totaal 20 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Van Hoorns Houtweg Huizen is 577 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 842 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 6, met een grootte van 390 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Van Hoorns Houtweg gemiddeld gezien dus een grotere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Van Hoorns Houtweg Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Van Hoorns Houtweg
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Van Hoorns Houtweg Huizen is 181 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 321 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 5, met een grootte van 105 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Van Hoorns Houtweg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Van Hoorns Houtweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Van Hoorns Houtweg
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Van Hoorns Houtweg Huizen is 1969. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1936 (waaronder huisnummer huisnummer 1). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 9, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Van Hoorns Houtweg Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Van Hoorns Houtweg Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Van Hoorns Houtweg
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Van Hoorns Houtweg Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 2. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €987.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Van Hoorns Houtweg wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 4. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €601.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Van Hoorns Houtweg Huizen wordt geschat op €759.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Van Hoorns Houtweg Huizen dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Van Hoorns Houtweg Huizen dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Van Hoorns Houtweg
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Van Hoorns Houtweg Huizen is D (waaronder huisnummer 3) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 6). Het meest zuinige energielabel in Van Hoorns Houtweg Huizen is B, terwijl D het minst zuinige energielabel in Van Hoorns Houtweg is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Van Hoorns Houtweg met meest voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Van Hoorns Houtweg met meeste voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Van Hoorns Houtweg Huizen | Meest zuinig
Energielabel Van Hoorns Houtweg Huizen | Minst zuinig
Energielabel Van Hoorns Houtweg Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Van Hoorns Houtweg Huizen

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Van Hoorns Houtweg in Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Van Hoorns Houtweg in Huizen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Van Hoorns Houtweg in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden