Klaas Hogetoornlaan 5, Middenbeemster

Gemeente Beemster | Provincie Noord-Holland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Kaartweergave Klaas Hogetoornlaan 5 in Middenbeemster
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:Onbekend
energielabel
Energielabel:A
bouwjaar
Bouwjaar:1980
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
1462 JM
Functie:
Overige Gebruiksfunctie
Zoekt u een Bedrijf of Persoon?

(90 ct/min) - Places Nummerinformatie

Adres

Het adres Klaas Hogetoornlaan 5 bevindt zich in de plaats Middenbeemster, in de gemeente Beemster en daarmee in de provincie Noord-Holland. De postcode van het adres is 1462 JM en het adres heeft een overige gebruiksfunctie. Het bouwjaar is 1980.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Klaas Hogetoornlaan 5 Middenbeemster
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Klaas Hogetoornlaan 5 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Klaas Hogetoornlaan 5 Middenbeemster te schrijven!
Schrijf een review
Energielabel Klaas Hogetoornlaan 5 Middenbeemster

Energielabel

Het energielabel van Klaas Hogetoornlaan 5 is A. De meest voorkomende energielabel in Klaas Hogetoornlaan Middenbeemster is A en het minst voorkomende energielabel is A. Het meest zuinige energielabel in Klaas Hogetoornlaan Middenbeemster is A, terwijl A het minst zuinige energielabel in Klaas Hogetoornlaan is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Klaas Hogetoornlaan 5 in Middenbeemster. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Klaas Hogetoornlaan 5 in Middenbeemster dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Klaas Hogetoornlaan 5 in Middenbeemster heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.