Nachtegaalstraat, Middenbeemster

Gemeente Purmerend | Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Nachtegaalstraat in Middenbeemster
Adressen:
62
Woningen:
62
Bedrijven:
4
Gemiddelde woonoppervlakte:
145 m2
Meest voorkomende energielabel:
C
Postcodes:
1462 VH, 1462 VK, 1462 VJ
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€373.000 - €404.000

Over Nachtegaalstraat Middenbeemster

Nachtegaalstraat is een straat in de plaats Middenbeemster, in de gemeente Purmerend en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Nachtegaalstraat Middenbeemster zijn in totaal 66 adressen gevestigd, waarvan 62 adressen een woning betreffen en 4 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nachtegaalstraat Middenbeemster is 231 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 14, met een grootte van 460 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 34, met een grootte van 140 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Middenbeemster is 738 m2. Vergeleken met alle straten in Middenbeemster heeft Nachtegaalstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Nachtegaalstraat Middenbeemster dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Nachtegaalstraat
Middenbeemster
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Nachtegaalstraat Middenbeemster is 145 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 5, met een grootte van 210 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 49, met een grootte van 118 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Middenbeemster is 145 m2. Vergeleken met alle straten in Middenbeemster heeft Nachtegaalstraat gemiddeld gezien dus een even grote woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Nachtegaalstraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Nachtegaalstraat
Middenbeemster
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Nachtegaalstraat Middenbeemster is 1976. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1976 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Middenbeemster is 1972. Vergeleken met alle gebouwen in Middenbeemster zijn de gebouwen in Nachtegaalstraat Middenbeemster gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Nachtegaalstraat Middenbeemster gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Nachtegaalstraat
Middenbeemster
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Nachtegaalstraat Middenbeemster wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 9. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €604.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Nachtegaalstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 34. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €301.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Nachtegaalstraat Middenbeemster wordt geschat op €389.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Middenbeemster is €402.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Middenbeemster is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Nachtegaalstraat Middenbeemster dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Nachtegaalstraat Middenbeemster dus hoger.

Gemiddelde WOZ-waardes
Nachtegaalstraat
Middenbeemster
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Nachtegaalstraat Middenbeemster is C (waaronder huisnummer 9) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 3). Het meest zuinige energielabel in Nachtegaalstraat Middenbeemster is B, terwijl C het minst zuinige energielabel in Nachtegaalstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Middenbeemster is A, waardoor Nachtegaalstraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Middenbeemster.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Nachtegaalstraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Nachtegaalstraat Middenbeemster | Meest zuinig
Energielabel Nachtegaalstraat Middenbeemster | Minst zuinig
Energielabel Nachtegaalstraat Middenbeemster | Meest voorkomend

Bedrijven in Nachtegaalstraat Middenbeemster

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Nachtegaalstraat Middenbeemster. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Nachtegaalstraat Middenbeemster? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Nachtegaalstraat 17, 1462 VH
Organisatieadvies
Organisatie-adviesbureaus
Kvk nummer: 85578495
meer info
Meer info
Nachtegaalstraat 8, 1462 VH
Webshop en postorder
Detailhandel via postorder en internet in een algemeenassortiment non-food
Kvk nummer: 75488396
meer info
Meer info
Nachtegaalstraat 7, 1462 VH
Ingenieur
Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies Landschapsverzorging
Kvk nummer: 87750503
meer info
Meer info
Geclaimd!
Nachtegaalstraat 60, 1462 VK
Bouw
Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw
Kvk nummer: 62988069
meer info
Meer info

Alle adressen in Nachtegaalstraat Middenbeemster

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.