Rombout Hogerbeetsstraat, Middenbeemster

Gemeente Beemster | Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Rombout Hogerbeetsstraat in Middenbeemster
Adressen:
12
Woningen:
11
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
124 m2
Meest voorkomende energielabel:
C
Postcode:
1462 KA
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€352.000 - €381.000

Over Rombout Hogerbeetsstraat Middenbeemster

Rombout Hogerbeetsstraat is een straat in de plaats Middenbeemster, in de gemeente Beemster en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Rombout Hogerbeetsstraat Middenbeemster zijn er in totaal 11 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Rombout Hogerbeetsstraat Middenbeemster is 236 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 10-A, met een grootte van 260 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 231 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Middenbeemster is 738 m2. Vergeleken met alle straten in Middenbeemster heeft Rombout Hogerbeetsstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Rombout Hogerbeetsstraat Middenbeemster dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Rombout Hogerbeetsstraat
Middenbeemster
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Rombout Hogerbeetsstraat Middenbeemster is 124 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 161 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 8, met een grootte van 89 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Middenbeemster is 145 m2. Vergeleken met alle straten in Middenbeemster heeft Rombout Hogerbeetsstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Rombout Hogerbeetsstraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Rombout Hogerbeetsstraat
Middenbeemster
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Rombout Hogerbeetsstraat Middenbeemster is 1960. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1956 (waaronder huisnummer huisnummer 1). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 11, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Middenbeemster is 1972. Vergeleken met alle gebouwen in Middenbeemster zijn de gebouwen in Rombout Hogerbeetsstraat Middenbeemster gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Rombout Hogerbeetsstraat Middenbeemster gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Rombout Hogerbeetsstraat
Middenbeemster
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Rombout Hogerbeetsstraat Middenbeemster wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 1. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €443.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Rombout Hogerbeetsstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 8. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €309.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Rombout Hogerbeetsstraat Middenbeemster wordt geschat op €367.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Middenbeemster is €402.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Middenbeemster is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Rombout Hogerbeetsstraat Middenbeemster dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Rombout Hogerbeetsstraat Middenbeemster dus hoger.

Gemiddelde WOZ-waardes
Rombout Hogerbeetsstraat
Middenbeemster
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Rombout Hogerbeetsstraat Middenbeemster is C (waaronder huisnummer 1) en het minst voorkomende energielabel is E (waaronder huisnummer 5). Het meest zuinige energielabel in Rombout Hogerbeetsstraat Middenbeemster is A, terwijl E het minst zuinige energielabel in Rombout Hogerbeetsstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Middenbeemster is A, waardoor Rombout Hogerbeetsstraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Middenbeemster.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Rombout Hogerbeetsstraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Rombout Hogerbeetsstraat Middenbeemster | Meest zuinig
Energielabel Rombout Hogerbeetsstraat Middenbeemster | Minst zuinig
Energielabel Rombout Hogerbeetsstraat Middenbeemster | Meest voorkomend

Bedrijven in Rombout Hogerbeetsstraat Middenbeemster

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Rombout Hogerbeetsstraat in Middenbeemster. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Rombout Hogerbeetsstraat in Middenbeemster dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.