Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Drostenlaan, Norg

Gemeente Noordenveld | Provincie Drenthe

Kaartweergave Drostenlaan in Norg
Adressen:
6
Woningen:
6
Bedrijven:
2
Gemiddelde woonoppervlakte:
245 m2
Meest voorkomende energielabel:
A
Postcode:
9331 BG

Over Drostenlaan Norg

Drostenlaan is een straat in de plaats Norg, in de gemeente Noordenveld en daarmee in de provincie Drenthe. In Drostenlaan Norg zijn in totaal 8 adressen gevestigd, waarvan 6 adressen een woning betreffen en 2 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Drostenlaan Norg is 245 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 344 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 187 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Norg is 134 m2. Vergeleken met alle straten in Norg heeft Drostenlaan gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Drostenlaan dus een grotere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Drostenlaan
Norg
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Drostenlaan Norg is 1973. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1970 (waaronder huisnummer huisnummer 2). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 5, wat als bouwjaar 2023 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Norg is 1968. Vergeleken met alle gebouwen in Norg zijn de gebouwen in Drostenlaan Norg gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Drostenlaan Norg gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Drostenlaan
Norg
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Drostenlaan Norg is A (waaronder huisnummer 3) en het minst voorkomende energielabel is E (waaronder huisnummer 1). Het meest zuinige energielabel in Drostenlaan Norg is A, terwijl E het minst zuinige energielabel in Drostenlaan is.

Het meeste voorkomende energielabel in Norg is C, waardoor Drostenlaan met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Norg.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Drostenlaan met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Drostenlaan Norg | Meest zuinig
Energielabel Drostenlaan Norg | Minst zuinig
Energielabel Drostenlaan Norg | Meest voorkomend

Bedrijven in Drostenlaan Norg

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Drostenlaan Norg. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Drostenlaan Norg? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Drostenlaan 2, 9331 BG
Organisatieadvies
Organisatie-adviesbureaus
Kvk nummer: 70061483
meer info
Meer info
Geclaimd!
8.4
(7)
Drostenlaan 2, 9331 BG
Zakelijke dienstverlening
Overige specialistische zakelijke dienstverlening Organisatie-adviesbureaus
Kvk nummer: 66727170
meer info
Meer info

Alle adressen in Drostenlaan Norg

Adres Postcode
Drostenlaan 1 9331 BG
Drostenlaan 2 9331 BG
Drostenlaan 3 9331 BG
Adres Postcode
Drostenlaan 4 9331 BG
Drostenlaan 5 9331 BG
Drostenlaan 6 9331 BG