Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Volmachtenlaan, Norg

Gemeente Noordenveld | Provincie Drenthe

Kaartweergave Volmachtenlaan in Norg
Adressen:
16
Woningen:
16
Bedrijven:
4
Gemiddelde woonoppervlakte:
246 m2
Meest voorkomende energielabel:
A
Postcodes:
9331 BK, 9331 BL

Over Volmachtenlaan Norg

Volmachtenlaan is een straat in de plaats Norg, in de gemeente Noordenveld en daarmee in de provincie Drenthe. In Volmachtenlaan Norg zijn in totaal 20 adressen gevestigd, waarvan 16 adressen een woning betreffen en 4 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Volmachtenlaan Norg is 246 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 13, met een grootte van 357 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 172 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Norg is 134 m2. Vergeleken met alle straten in Norg heeft Volmachtenlaan gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Volmachtenlaan dus een grotere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Volmachtenlaan
Norg
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Volmachtenlaan Norg is 1974. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1973 (waaronder huisnummer huisnummer 3). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 13, wat als bouwjaar 2023 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Norg is 1968. Vergeleken met alle gebouwen in Norg zijn de gebouwen in Volmachtenlaan Norg gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Volmachtenlaan Norg gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Volmachtenlaan
Norg
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Volmachtenlaan Norg is A (waaronder huisnummer 5) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 21). Het meest zuinige energielabel in Volmachtenlaan Norg is A, terwijl B het minst zuinige energielabel in Volmachtenlaan is.

Het meeste voorkomende energielabel in Norg is C, waardoor Volmachtenlaan met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Norg.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Volmachtenlaan met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Volmachtenlaan Norg | Meest zuinig
Energielabel Volmachtenlaan Norg | Minst zuinig
Energielabel Volmachtenlaan Norg | Meest voorkomend

Bedrijven in Volmachtenlaan Norg

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Volmachtenlaan Norg. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Volmachtenlaan Norg? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Geclaimd!
Volmachtenlaan 3, 9331 BK
Beleggen
meer info
Meer info
Volmachtenlaan 13, 9331 BK
Organisatieadvies
Organisatie-adviesbureaus
Kvk nummer: 72466901
meer info
Meer info
Volmachtenlaan 13, 9331 BK
Software
Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten Advisering op het gebied van informatietechnologie
Kvk nummer: 04055697
meer info
Meer info
7.2
(3)
Volmachtenlaan 12, 9331 BL
Zakelijke dienstverlening
Overige specialistische zakelijke dienstverlening
Kvk nummer: 62219219
meer info
Meer info

Alle adressen in Volmachtenlaan Norg