Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Oosterduinen F 43, Norg

Gemeente Noordenveld | Provincie Drenthe

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Geen kaart beschikbaar voor deze locatie
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:Onbekend
energielabel
Energielabel:A
bouwjaar
Bouwjaar:1997
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
9331 WH
Functie:
Logiesfunctie
Alles over:
Bel voor adres zoeken

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Oosterduinen F 43 bevindt zich in de plaats Norg, in de gemeente Noordenveld en daarmee in de provincie Drenthe. De postcode van het adres is 9331 WH en het adres heeft een logiesfunctie. Het type woonhuis is vrijstaande woning en is gebouwd in het jaar 1997.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Oosterduinen F 43 Norg
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Oosterduinen F 43 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Oosterduinen F 43 Norg te schrijven!
Schrijf een review
Energielabel Oosterduinen F 43 Norg

Energielabel

Het energielabel van Oosterduinen F 43 is A. De meest voorkomende energielabel in Oosterduinen F Norg is A en het minst voorkomende energielabel is B. Het meest zuinige energielabel in Oosterduinen F Norg is A, terwijl B het minst zuinige energielabel in Oosterduinen F is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Oosterduinen F 43 in Norg. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Oosterduinen F 43 in Norg dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Oosterduinen F 43 in Norg heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.