Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Kamperfoelie, Venray

Gemeente Venray
Provincie Limburg

Kaartweergave Kamperfoelie in Venray
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  67
 • Bedrijven
  9
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  126 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  C
 • Postcodes
  5803 HH, 5803 HL, 5803 HJ, 5803 HK
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €221.000 - €239.000 info

Over Kamperfoelie Venray

Kamperfoelie is een straat in de plaats Venray, in de gemeente Venray en daarmee in de provincie Limburg. In Kamperfoelie Venray zijn in totaal 76 adressen gevestigd, waarvan 67 adressen een woning betreffen en 9 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Kamperfoelie Venray is 205 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 84, met een grootte van 348 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 114 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Venray is 229 m2. Vergeleken met alle straten in Venray heeft Kamperfoelie gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Kamperfoelie Venray dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Kamperfoelie
Venray
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Kamperfoelie Venray is 126 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 88, met een grootte van 178 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 18, met een grootte van 91 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Venray is 137 m2. Vergeleken met alle straten in Venray heeft Kamperfoelie gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Kamperfoelie dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Kamperfoelie
Venray
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Kamperfoelie Venray is 1987. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1984 (waaronder huisnummer huisnummer 20). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Venray is 1980. Vergeleken met alle gebouwen in Venray zijn de gebouwen in Kamperfoelie Venray gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Kamperfoelie Venray gemiddeld gezien dus jonger.

Gem. bouwjaar
Kamperfoelie
Venray
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Kamperfoelie Venray wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 84. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €303.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Kamperfoelie wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 3. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €174.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Kamperfoelie Venray wordt geschat op €230.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Venray is €227.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Venray is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Kamperfoelie Venray dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Kamperfoelie Venray dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Kamperfoelie
Venray
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Kamperfoelie Venray is C (waaronder huisnummer 1) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 12). Het meest zuinige energielabel in Kamperfoelie Venray is A, terwijl C het minst zuinige energielabel in Kamperfoelie is.

Het meeste voorkomende energielabel in Venray is A, waardoor Kamperfoelie met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Venray.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Kamperfoelie met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Kamperfoelie Venray | Meest zuinig
Energielabel Kamperfoelie Venray | Minst zuinig
Energielabel Kamperfoelie Venray | Meest voorkomend

Alle adressen in Kamperfoelie Venray

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Kamperfoelie in Venray? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden