Red Naomistraat, Zwaag

Gemeente Hoorn | Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Red Naomistraat in Zwaag
Adressen:
26
Woningen:
26
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
102 m2
Postcode:
1689 DT

Over Red Naomistraat Zwaag

Red Naomistraat is een straat in de plaats Zwaag, in de gemeente Hoorn en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Red Naomistraat Zwaag zijn er in totaal 26 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Red Naomistraat Zwaag is 102 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 110 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 100 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Zwaag is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Zwaag heeft Red Naomistraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Red Naomistraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Red Naomistraat
Zwaag
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Red Naomistraat Zwaag is 2022. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Zwaag is 1985. Vergeleken met alle gebouwen in Zwaag zijn de gebouwen in Red Naomistraat Zwaag gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Red Naomistraat Zwaag gemiddeld gezien dus jonger.

Gemiddelde bouwjaar
Red Naomistraat
Zwaag
Nederland

Bedrijven in Red Naomistraat Zwaag

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Red Naomistraat in Zwaag. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Red Naomistraat in Zwaag dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.