Soniastraat 9, Zwaag

Gemeente Hoorn | Provincie Noord-Holland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Geen kaart beschikbaar voor deze locatie
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:140 m2
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:2022
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
1689 DZ
Functie:
Woonfunctie
Alles over:
Hulp nodig met het zoeken?

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Soniastraat 9 bevindt zich in de plaats Zwaag, in de gemeente Hoorn en daarmee in de provincie Noord-Holland. De postcode van het adres is 1689 DZ en het adres heeft een woonfunctie. Het bouwjaar is 2022.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Soniastraat 9 Zwaag
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Soniastraat 9 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Soniastraat 9 Zwaag te schrijven!
Schrijf een review

Woonoppervlakte

Soniastraat 9 heeft een woonoppervlakte van 140 m2. De gemiddelde woonoppervlakte in Soniastraat Zwaag is 139 m2, waarmee Soniastraat 9 dus een grotere woonoppervlakte heeft.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Soniastraat 9 dus grotere woonoppervlakte.

Woonoppervlakte Soniastraat 9 Zwaag
Energielabel Soniastraat 9 Zwaag

Energielabel

Het energielabel van Soniastraat 9 is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Soniastraat Zwaag is en het minst voorkomende energielabel is . Het meest zuinige energielabel in Soniastraat Zwaag is , terwijl het minst zuinige energielabel in Soniastraat is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Soniastraat 9 in Zwaag. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Soniastraat 9 in Zwaag dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Soniastraat 9 in Zwaag heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.