Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Bouwbedrijf Buiteveld B.V. Oosterwolde (Friesland)

(5.1)
Telefoonnummer: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie
Claim nu Geen website vermeld:Voeg toe Places Website:Website bekijken

Adres

Ploeggang 6, 8431 NG Oosterwolde (Friesland)

Vestiging: Bekijk locatie

Over Bouwbedrijf Buiteveld B.V.

De uitoefening van een bouwbedrijf alsmede adviesburo voor de bouw en utiliteitsbouw, in de ruimste zin des woords. Het deelnemen in, het financieren van, het voeren van direktie- of het kommissariaat over of de administratie van andere ondernemingen en het verlenen van diensten en het verstrekken van adviezen aan andere ondernemingen, alsmede het lenen en uitlenen van gelden van en aan natuurlijke en/of rechtspersonen en het verstrekken van garanties en/of van verplichtingen van dochterondernemingen. Het verwerven, exploiteren en vervreemden van rechten van intellektuele en/of industriƫle eigendom, daaronder mede begrepen al dan niet gepatenteerde know-how, alsmede van onroerende goederen. Het verwerven en (door) leasen van bedrijfsmiddelen. Het verrichten van alle handelingen welke met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Onze bezoekers over Bouwbedrijf Buiteveld B.V. in Oosterwolde (Friesland)

  • Algemene indruk van dit bedrijf
    5
    2 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    5
    2 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    5.4
    2 beoordelingen
  • Totaal:
    5.1
    6 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Bouw in Oosterwolde (Friesland)

Reviews over Bouwbedrijf Buiteveld B.V. in Oosterwolde (Friesland)

  • (2)

    Ze kwamen voor reparatie van diverse scheuren in de muren van de berging, het repareren van de fundering van deze berging en het vervangen van het dak van de berging. Bijgevoegde fotos laten ongeveer de kwaliteit van het werk zien. Dit is dan volgens bouwbedrijf buiteveld in principe wel klaar zo. Schroeven hoef je niet vast te draaien, voegen wat zijn dat? Oh die meuk die we zo wat tegen de muur gooien, ja daar hebben ze geen verstand van. En wat ik dan van die "gerepareerde" muur moet vinden met stenen waar dan nog de helft van mist wat dat maar opgevuld word met los liggende voeg?

    En als het dan daar ophoud. Maar na speciaal gemeld te hebben dat een stekker er niet uit mocht omdat deze van de vriezer is hebben die prutsers de stekker er toch maar even uit getrokken en gelaten, want ja de 2 beschikbare stopcontacten waren waarschijnlijk niet genoeg, dus moest stopcontact 3 ook vrij gemaakt worden. Gevolg is een behoorlijke schade, want alles in de vriezer kan zo de vuilnis in. En we zijn nu 3 weken verder, maar buiteveld is NATUURLIJK niet meer bereikbaar voor commentaar.

    Verder is bij het fundering werk een deel van het terras open gehaald, wat natuurlijk logisch is. Maar daarbij hebben ze voor het gemak alle gele zand afgevoerd, en de tegels daarna terug gepleurd in de zwarte modder. Of ze dat ooit nog gaan oplossen? Ik gok dat dat net zo goed komt als die schade aan de inhoud van de vriezer, oftewel ook daar zal ik wel 1000x achteraan moeten.

    Dus ik zou een ieder aanraden lekker verder te zoeken.

    9 jun. 2022 21:05:59
Gerelateerde bedrijven aan Bouwbedrijf Buiteveld B.V.
Aanverwante rubrieken