Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De Jonge Trading Annen

(2.7)

Onze bezoekers over De Jonge Trading in Annen

  • Telefonische bereikbaarheid
    0%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    2.6
    28 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    2.5
    17 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    3
    16 beoordelingen
  • Totaal:
    2.7
    61 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Webshop en postorder in Annen

Reviews over De Jonge Trading in Annen

  • (2)

    Laatst een product gekocht op miniatuurstore.nl. Achteraf had ik kunnen zien dat de website al enige tijd niet meer actief is. Toch ben ik mijn geld kwijt en kan ik niemand bereiken... Iemand tips hoe ik m'n aankoop bedrag terug kan krijgen?

    18 feb. 2024 10:33:18
  • (2)

    Marklin koppelingen gekocht en betaald ,, NOOIT ontvangen . Reageert nergens op

    20 jan. 2024 18:20:25
  • (2)

    Overzichtelijke website. Levert alleen geen producten. Geen contact mogelijk. Geld is weg. Ik heb aangifte gedaan, bied helaas natuurlijk geen oplossing.

    4 apr. 2021 20:58:40
  • (2)

    Bedrijf is niet bereikbaar. Ze hebben mij een product geleverd met schade. In een mail gaven ze aan dat ze er op terug zouden komen. De winkel is daarna opgeheven en contact is niet meer mogelijk. Op de mail wordt niet gereageerd.

    15 okt. 2018 16:14:41
  • (2)

    Via de website miniatuurstsore.nl hier wat besteld en direct betaald, dat was een klein jaar geleden. Alles stond op voorraad, na 3 weken (!) kwam er eindelijk een pakje met de post, maar de bestelling was niet compleet, enkele items ontbraken. Contact met de winkel is onmogelijk, en het op de website vermelde adres klopt niet meer (is van de vroegere winkel in Groningen). Telefoon wordt niet opgenomen, op e-mails en Facebookberichten geen antwoord. Openbare facebookreacties worden snel verwijderd, alleen de positieve blijven staan! Zelfs op een ouderwetse brief per post is geen reactie gekomen (naar beide adressen, oud en nieuw).

    17 mrt. 2018 01:11:31
  • (2)

    De ondernemiming van de heer Rudolf de Jonge is moeilijk telefonisch bereikbaar,terwijl de algemene indruk van hem bij een eerste persoonlijke kennismaking vrij postief was.Enfin, ik hem gevraagd bij mij langs te komen voor de opbouw van mijn modeltreinbaan.Die belofte is De Jonge ookwel nagekomen, al kwam hij niet zelf, maar zijn knecht.Dat is echter al zeker drie maanden geleden.Aan de medewerker diverse treintjes meegegeven voor een onderhoudsbeurt en vooraf ? 500,00 overgemaakt als voorschot voor de eerste kosten op de bankrekening van De Jonge,maar de klus afmaken ? Ho maar! Ik heb naast plichten toch ook rechten?

    24 jun. 2017 16:45:25
Gerelateerde bedrijven aan De Jonge Trading
Aanverwante rubrieken