Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Nooter Technische Installaties B.V. Zwolle

(3)
Telefoonnummer: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie
Claim nu Geen website vermeld:Voeg toe Places Website:Website bekijken

Adres

Simon Stevinweg 9, 8013 NA Zwolle

Vestiging: Bekijk locatie

Over Nooter Technische Installaties B.V.

De uitoefening van het elektrotechnisch, installateurs- en reparatiebedrijf, het aanleggen van alarminstallaties alsmede het verrichten van loodgieters- en c.v.installatiewerkzaamheden

Onze bezoekers over Nooter Technische Installaties B.V. in Zwolle

  • Telefonische bereikbaarheid
    50%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    3.6
    11 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    2.5
    8 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    2.5
    8 beoordelingen
  • Totaal:
    3
    27 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Elektriciën in Zwolle

Reviews over Nooter Technische Installaties B.V. in Zwolle

  • (2)

    Wat een waardeloos bedrijf is dit geworden. Ik snap dat het drukke tijden zijn voor installateurs, maar probeer nog enigszins je afspraken na te komen. Pas op met lange termijnafspraken, ze komen ze niet na. Ik ben er klaar mee.

    17 dec. 2019 12:15:25
  • (2)

    Onbetrouwbaar en kwalitatief zwak installatiebedrijf:
    - Zeer laag werktempo
    - Nauwelijks tot geen communicatie
    - Zeer matige kwaliteit van werk

    Na een traag verlopen voortraject, zou Nooter bij onze appartementecomplex op 29 en 30 april bij 6 woningen zonnepanelen plaatsen. Deze twee dagen werk werden twee weken, waarbij het voor ons steeds afwachten was of er iemand zou komen en wie dan. Vanuit Nooter zelf was er geen communicatie en het was ook zeer moeizaam om contact met iemand hiervoor te krijgen.

    In totaal zijn er wel zo?n tien verschillende mensen aan het werk geweest, wat ook omdat bij elk van de 6 woningen andere materialen en constructies zijn gebruikt. Er zijn buizen val allerlei kleuren en diameters gebruikt en in de meeste bochten, loopt de bedrading gewoon vrij in het zicht. Omdat al deze apparatuur in het centrale trappenhuis is geplaatst, oogt dit zeer lelijk en amateuristische, wat helaas ook door de meeste bezoekers benoemt wordt. Het werk ziet er niet uit alsof het door een ?professioneel bedrijf? is gedaan, maar door een amateuristische doe-het-zelver.

    Ondanks meerdere pogingen om hierover contact te krijgen met Nooter, wordt n.a.v. ingesproken voicemails en verzonden mails geen actie ondernomen. Ook de mondeling toegezegde herstelacties zijn uitgebleven en ruim 2 maanden verder is de conclusie dat dit niet meer gaat gebeuren. Blijkbaar is dit de service en kwaliteit die van Nooter verwacht kan worden.

    1 jul. 2019 16:08:47
  • (2)

    Anderhalve week na de oplevering van onze huurwoning (anderhalve week te laat dus) hebben wij een afspraak weten te maken met dit bedrijf. Ze waren ten eerste ruim twee uur te laat. Ten tweede hebben ze een 'monteur' gestuurd die niet wist hoe de installatie moest. Ook had hij de benodigde spullen niet bij zich, terwijl het vantevoren duidelijk was wat er moest gebeuren (4 wandcontactdozen en een kabelkastje vervangen). De monteur is gewoon weer weggegaan en wij zitten nog steeds zonder kabel en stopcontacten. Slechte service!

    7 nov. 2018 09:46:26